Heti aamusta se taas alko. Nuppu oli edellis päivänä jalisharkoissa kaatunu nurmikolla. Nyt oli polvessa vihreetä. Siitähän se riemu synty! Legginssit nimittäin oli Epun... joka ei tosin kertaakaan niitä ollu pitäny, vaikka kaapissa ollu ties kuinka kauan. Siinä sit huudettiin puolin ja toisin. Ja Eppu kun suuttuu niin se kiusaa kaikkia. Niinpä Juippikin sai oman osansa.
Sen verran Eppua kuitenkin otti sielun päälle, että ennen kouluun lähtöä kävi halaamassa ja pyytämässä anteeksi huonoa käytöstään. Kyllä tuntui hyvältä.

Juippi halus välttämättä mennä pyörällä hoitoon. Mikäpäs siinä! Puntari näyttää kolmea numeroa niin kyllä pitäs yrittää jotain tehä. No päässä napsahti jo alku vuodesta ja painoo on hävinny menneiden lumien myötä 16 kiloa. Omalaatusella karppauksella oon puskenu eteen päin. Liikkua ku ei ihan hirveesti kerkee tän härdellin takia.

Nyt on neitokaisille kevätjuhla vaatteet hommattuna. Kävin oikeen kirkolla ostoksilla, ku ei täällä meillä oo ku Sale. Samalla reissulla tarttu pari uutta lättyä kartuttamaan omaa levykokoelmaa. Nyt mentiin ihan eri suuntaan mitä tällä hetkellä hyllystä löytyy. Tämä levy päätyi ostoskoriin http://www.youtube.com/watch?v=SRYM0DEnvYc ja kerkesin sen jo kuuntelemaan. En pahemmin oo Palefacee kuunnellu... mitä nyt pari kipaletta. Yllättäen tykkäsin! Toinen levy oli sit Pinkin kokoelma. Vieraampaa musiikkia sekin, mutta hyvältä vaikuttaa. Avoimin mielin pitää kuunnella vähän kaikkee.... ei kaikesta tarvi silti tykätä.

Tänään ajattelin mennä ajoissa nukkumaan - ihan oikeesti! Huomenna pitäis... tai oikeesti täytyy olla töissä klo 7.00. Haasteita siis riittää!