Mikään ei oo niin rasittavaa kun pyykki! Sitä kerääntyy lattialle, tuoleille, pihalle... mihin vaan.  Sitten se pitäs tunkee koneeseen. Se nyt ei sinänsä oo hankala homma, mutta sit se pitäs laittaa kuivumaan...  joskus puolen yön aikaan, ku muistat, että se on vielä koneessa. Narulta se on helppo kerätä, mutta kuka ihme sen viikkaa ja laittaa kaappiin? Pikkupyykki on kaikista pahinta! Kaiken lisäksi meijän pesukone syö sukkia.
Tän aamun teema on todellakin ollu pyykin setviminen. Mummu nimittäin tulee illalla lasten kanssa tänne ja pitää vähän laittaa paikkoja ojennukseen tai saa nuhteita =)

Jos kertos jotain tästä meijän perheestä.
Meijän Eppu on nyt neljännellä luokalla oleva esimurkku iässä oleva ruutitynnyri. On nimittäin herkkä räjähtämään. Leppyy kyllä suht nopeesti. Hienosti pärjää koulussa... ei oo äiteensä tullu! Hää harrastaa ratsastusta ja lukemista. Jumppa on tältä keväältä ohi, kuten myös kuoro ja kokkikerho. Perjantaina olis ensimmäiset estekisat neitillä. Äiteetä tuppaa hieman jännittämään.

Nuppu on ekaluokkalainen, mutta ei kävele ku nainen. Koulussa pärjääminen ei oo yhtä helppoo kun siskolla, mutta pikku hiljaa edistytään. Matikka sujuu hyvin... on isäänsä tullu, mutta lukeminen ja kirjottaminen vaatii työtä. Tulevan kesän teema on kirjeiden kirjottelu. Nuppu harrastaa myös jumppaa ja kokkikerhoa sekä taidepiirissä oli mukana. Tämän kevään uutuus on jalkapallo, mistä neiti on suunnattoman innostunut. Pari turnausta jo takana ja ens viikolla olis seuraava. Juhannuksen alla saadaan turnaus kotikentälle.

Sitten on tää meijän Juippi! Viisvuotiaan rämäpäisyydellä eteen päin porskuttava käniäinen, äiteen vauva. Koittaa pysyä tyttöjen perässä, mutta rakentaa myös omaa maailmaa. Huomaavainen ja ajatteleva... kovasti pohtii maailman menoa. Kolhuja sattuu, ei onneks vielä mitään pahempaa. Jumpat on myös jumpattu tältä keväältä ja syksyä ootellessa. Ihastunu Vihasiin Lintuihin ja Super Marioon... niitä tuijotetaan juutuubista.

Kohta kolme vuotta ollaan asuttu tällä kokoonpanolla pientä vihreää omakotitaloa. Pärjätty ollaan ja hengissä selvitty... toistaiseksi!

Stam1nan Nocebo loppu. Taidan vaihtaa levyä... jos ottas Maj Karmaa ja palais pyykkivuoren kimppuun. Vielä kerkee ennen töihin lähtöö.