Onko tapana tuoda ystäville tuliaisia? Joo on! Väkisin en mitään osta, mutta jos silmään osuu jotain, mikä tuo mieleen jonkun. Ite oon ostanu koruja, possuja, kummitytölle vaatteita (lähinnä bändi paitoja =). Saanut olen myös koruja ja koriste-esineitä. Mutta kaikista paras taitaa olla tämän päivän tuliaiset... 40 rullaa vessapaperia!!!!!1! Tarpeellista tavaraa.

Nyt kun on näin perinteinen suomen suvi, niin kosteus pyrkii sisälle. Täällä on kylmä! Niinpä tyhjäsin tuhkat pesästä ja hain sylillisen puita. Nyt on pöntössä ja takassa valkeet. Ihana lämpö rupee pikku hiljaa leviämään ympäri taloa.

Muksut lähti saunaan, että ovat huomenna juhlakunnossa... pitäis mennä perässä. Lutratkoot nyt ensin niin menenpähän sit pesemään hiukset.

Illalla piti olla tytöillä ensin keppihevos estekisat ja sitten Epun piti hypätä oikealla hevosella kilpaa. Sateen ja ukkosen vuoksi ne jouduttiin perumaan. Ilmankos neiti on tänään taas tussahdellut pitkin iltaa.

Tänään oon tehnyt tuttavuutta Viikate nimisen yhtyeen kanssa parin kappaleen verran. Vielä en sano juuta enkä jaata... jatkan kuulostelua.
http://www.youtube.com/watch?v=RJQwxi__RS0

Ai niin... Emmerdale jäi kesätauolle. Aattelin vaan ilmottaa!