Siis ainahan pitää toimintaa olla, ettei vaan pääse pitkästymään.
Olin tukikohdasta pikkasen kauempana tänään hommissa. Työkaveri oli saunassa ja minä laittelin ruokaa. Aina kun päiväkodista soitetaan nousee karvat pystyyn. Niinpä niin! Oli sitten Juippi päättänyt tippua kaiteelta ja lyödä päänsä. Lääkäri reissuhan siitä sitten tuli. Hetki meni, että sai työasiat järjesteltyä ja sitten mentiin. Säikähdyksellä onneksi selvittiin, mutta lasten kanssa ei koskaan voi olla liian varovainen. Nyt tässä mietin, että pitäisikö ottaa päivähoidon esimieheen yhteyttä henkilökunnan ensiaputaitojen suhteen. Hoitajalle nimittäin sanoin, ettei sitä poikaa sitten laiteta nukkumaan. "Juu ei laiteta... mennään tohon sohvalle pötköttää." No eikö se hitto oo vähän niinku sama asia?
Sama tilanne pari vuotta takaperin. Nuppu tippu selälleen n. 1,5 metristä. Hoitaja - lastentarhan opettaja - soitti ja kysyi, että mitä me tehdään tämän lapsen kanssa... laitetaanko se nukkumaan? Aaaargh! Johtajan kanssa tuli keskusteltua sillon jo näistä ensiapu asioista.

Eppu sai jouluna lahjaksi NintendoDSään uusia pelejä. Ainut vaan, että koko pelikonsoli oli hukassa. Koko kevät on sitä etitty sieltä ja täältä. Nyt olivat tytöt sen löytäneet. Yksi huoli vähemmän! Vielä kun löytys kissa ja kadoksissa oleva levy.

http://www.youtube.com/watch?v=_VXXbjxPtE8