Lauantaina piti vähän juhlistaa loman alkua. Alku illasta kävin ystävän luona kahveella ja hoitelemassa haavaa sen jalassa. Sitten lähdin kaverin kanssa kylän ainoaan tanssipaikkaan. Paljon tuttuja ja hyvää rautalankamusiikkia. Yhden ohi vaan kun olis osannu kävellä.
Aamulla heräsin jostain muualta kun omasta sängystä. Taas mä tein sen! Miksi sillä on joku ihmeen vetovoima tai jotain, mikä saa mut aina lähtemään erään exän matkaan? Mutta ei oo morkkista. En mä sitä miestä itelleni oikeesti enää halua. Joskus olisin voinu takasin ottaakki, mutta en enään.

Näin jälkeen päin aateltuna... olis pitäny lähtee sinne serkun luokse, kun sen vaimo niin kauniisti pyysi. Töitten päälle en vaan sit jaksanu enää lähtee ajelee ja oli toisen ystävän kanssa jo alustavia suunnitelmia.

Toki olen ollut tänään heti aamusta ahkera. Kotio kun pääsin (reippaasti aamupostia myöhemmin) laitoin ensin astianpesukoneen päälle, sitten laitoin pyykinpesukoneen päälle. Suihkun kautta menin pitämään sohvaa paikallaan. Jossain vaiheessa uni voitti ja vetäsin pienet tirsat. Pyykki kuivumaan ja toinen koneellinen pyörimään. Sitten hoitamaan kaverin haavaa ja kahville. Sen jälkeen kannettiin liiteriin nuo puut mitä oli pihaan jääny. Maanantaina pitäs tulla 8 mottia uusia puita. Tietääpähän mitä lomalla tekee jos meinaa olla tylsää.

http://www.youtube.com/watch?v=Eu9bJC06PeM