Eilinen ilta meni ystäväni Mäksän ja sen ukon kanssa. Grillattiin ja hassuteltiin. Lähettiin ilta ajelulle kattomaan kokkoo ja ihmisiä. Eihän niitä paljoo näkyny, mutta hauskaa meillä oli silti. Tänään piti olla ukon ja jallupullon kanssa rehvit klo 12 mutta unohtettiin sopia paikka... jäi siis menemättä =D

Aamulla venyin ja vanuin sohvalla. Millään ei olis jaksanu nousta. Otin itteeni niskasta kiinni ja menin leikkaamaan nurmikon. Nyt on nilkat ruvella... pikkasen heittää kiviä ja oksia tuo uus leikkuri. Hyvä kone kaikin puolin. Melkein sain urakan valmiiksi, kun terä kosahti johonkin. En vaan tiiä mihin. Rupes täristää ihan kohtuudella niin ajattelin, että on turvallisempaa lopettaa. Olis pian ollu vaikka terät nilkassa? Iskällehhän mä sit soitin. Lupas tulla kattomaan. Vielä tässä iässäkin iskän kehu tuntuu hyvältä. Vaikka noinkin yksinkertanen asia oli kyseessä, mutta se, että iskä sanoo mun tehneen oikein ja kehuu päälle. Iskä on mun elämän tärkein mies... Juipin jälkeen. Nurmikonleikkuun päälle kävin heittelemässä vähän puita liiteriin. Kohta ne kaikki onkin katon alla sateelta suojassa. Ihme virtapiikki sit iski kuitenkin. Pyykkiäkin tuli pestyä.

Illan oon pyhittäny elokuville. Romeon on kuoltava tällä hetkellä menossa. Vanha, mutta hyvä. Seuraavaksi voisi kattoo vaikka jotain kauhua... Hohto tai Piina vois olla hyvä. Tykkään Kingin kirjoista ja jotkut elokuvat on sangen onnistuneita.

Odotan myös että tulisi ukkonen!
http://www.youtube.com/watch?v=bSKYMLmnXy8