Ensin niitä oli 3. Sitten niitä oli 4... 5... 6. Nyt niitä on 4. Lapsia siis! Aamupäivästä Eppu sai kaverin kylään. Sitten haettiin Nupulle kaveri yökylään. Naapurin muksutkin kävi pihassa leikkimässä. Tällästä kuhinaa tää vähän tahtoo olla. Hyvä niin, että on muksuillakin tekemistä. Eivät roiku koko ajan vieressä narisemassa, kun ei oo mitään tekemistä. Monta kertaa oon uhannu tyhjentää huoneet roskikseen. Nurkissa lojuu jos jonkin näköstä vekotinta ja härveliä... silti ei oo koskaan mitään tekemistä. Onko nykyajan kakarat näin kiittämättömiä? Miksi mikään ei riitä? Osaa nuo kyllä olla pieneenkin tyytyväisiä. Eppu sai joululahjaksi Reckless Loven pipon ja naama oli kuin Naantalin aurinko.

Tänään käytiin ystävän luona paistamassa ne eiliset makkarat. Lapset saivat leikkiä keskenään ja siinä samalla meni iltapalakin. Kätevää! Kotona sitten istuivat kattomaan elokuvaa herkkuja syöden. Ihan muutaman sipsin menin maistamaan... hiton heikko!

Jäi mietityttämään eilinen kevätjuhla. Peruskoulun päättävät nouret näyttivät tyytyväisiltä ja onnellisilta 9 vuoden urakan päätyttyä. Taustalla paistoi silti epävarmuus tulevaisuutta kohtaan. Onkohan sitä itekki ollu samanlainen? Sen kyllä vannon, että meillä oli pitemmät hameet siihen aikaan. Vaikka mä oon kyllä ollu housuissa... vihaan hameita!
9 luokka toivotti hyvää kesälomaa... selvinpäin! Illalla kun ajettiin ystävän luota kotio, näin erään peruskoulunsa päättävän heilumassa kaljatölkki kädessä. (Joo... no oon mäki sen ikäsenä) Olivat erään talon pihassa. Ihmettelin oliko talonväki kotosalla? Jäin myös miettii, että kumpi on parempi - Antaa lasten juoda kotona/kaverin vanhempien luona, vai salaa pusikossa? Ite en oo ikinä hakenu alaikäselle kaljaa tai viinaa. Kerran, mutta vain kerran oon tupakkaa ostanu alaikäselle. Hän kuoli 15 vuotta sitten kolarissa.
Näitä asioita vaan pyörittelee mielessä, kun on tuota omaa jälkikasvua. Miten haluisi niiden kanssa toimia ja onnistua.

Tämän illa kappalevalinta
http://www.youtube.com/watch?v=IaZ01vZCyw0
Pakko laittaa toinenkin
http://www.youtube.com/watch?v=fhuQbqo41k8&feature=related