... ja meillä tuoksuu hyttysmyrkky!
Viiminen pari tunti on tullu notkuttua tuola liiterin nurkalla. Nyt ei pinota, nyt heitellään! Tähän asti oon jääräpäisesti halunnu pinota puut nättiin pinoon, mutta nyt ei jaksa. Kottikärryistä on rengas tyhjänä ja olisin joutunu kantamaan. EI ei ei! Kyllä ne sinne heittelemälläkin menee ihan hyvin. Hiki siinä vaan tuppaa tulemaan.

Naapurin eläkeläisilläkin on enemmän vipinää ku meillä =) Ihanat tuoksut sieltä tuli hetki sitten ku rupesivat grillaamaan. Sen jälkeen piha olikin täynnä porukkaa ja kilistely vaan kuulu.

Juuri kun olin päättäny, ettei tänään ajeta autolla ja korkkasin lonkeron... niin eikös kaveri soittanu ja käskeny grillaamaan. Täytyy vissiin kaivaa pyörä liiteristä. Eivät onneks asu kaukana.
Samainen kaveri kidnappas mut aamulla ja vei jonnekkin ihme markkinoille. Ei sielä meille mitään ollu, mutta oli meillä ihan sairaan hauskaa taas.

Sain myös aamupäiväkahviseuraa vanhasta lapsuuden ystävästä. Ollaan tunnettu ihan tuttisuusta asti. Meijän elämäntilanteet on ihan erilaiset, mutta musta on aivan mahtavaa, että ollaan edelleen ystäviä. Harvoin nähdään... joskus saattaa mennä vuosia... mutta aina jatketaan siitä mihin viimeksi on jääty. Ei oo vuodet vieraannuttaneet!

Nyt pyykki kuivumaan ja kaverin luokse grillaamaan. Sen ukko lupas tehä mulle jotain sinihomejuusto-sieni-pekoni-nyyttejä... namnam!

http://www.youtube.com/watch?v=hH6tzmqlCP8
Olkaa ihmisiksi!