Mulla on ruohonleikkuri! Ikinä oo ollu näin täpinöissäni siitä, että pääsee leikkaa nurmikkoo. Siis tuo piha on niin järkyttävän näkönen, että hävettää! Naapurin piha on siisti ja viimisen päälle laitettu. Toki... ne on eläkeläisiä ja niillä on aikaa.
Mä en oo mikään multasormi. Mun pihassa kukkii voikukat ja pioni. Pioni on edellisen omistajan peruja ja ainut mitä oon suojellu. Pari omenapuuta oottaa kaatoo, sireeni karsimista, lumipalloheisi kaatamista... on pari uutta alkua kyllä tallessa. Muutama viinimarjapensas pitäs vielä kaivaa ylös. Niitä oli tässä pihassa 14 kun muutettiin. Huh! En mä niin montaa tarvi... pari vaan.

Eilisen jälkeen oon miettiny suhdetta siskoon... taas! Välillä ollaan ku kissa ja hiiri. Ja sit välillä sitä tuntee ittensä tärkeeks. Siskon pojan päähän oli tullu aikasta iso kuhmu mikä oli pehmee. Kävin sitä kattomassa, kun hän sitä toivoi. Sitä mietin, että miks se ei soittanu äitille, joka asuu niitten naapurissa? Poika oli virkee ja ihan kunnossa. Olivat silti yhteydessä lääkäriin ja lääkäri kehotti menemään tarkastuttamaan tilanne. Isä lähti viemään poikaa sairaalaan. Sielä oli lääkärit ruvennu tivaamaan, että mistä se on tullu. Mutta kun kukaan ei tiiä! Rupesivat sit siihen tyyliin puhumaan, että ne muka pahoinpitelis sitä lasta. Haistakoot! Toinenkin lääkäri oli vielä aamulla ruvennu syyttelemään. Toki asiaa oli selvittänyt se, että poika on vasta 8kk ja nousee seisomaan mihin vaan pääsee ja kontatessakin taitaa vauhtia riittää. Ja kun talosta löytyy myös 3 vee neitokainen jolla on tempperamenttia ja välillä varmaan on mustasukkasuuttakin ilmassa.

Kolhuja tulee ja menee! Meillä ainakin niitä on riittäny. Kerrankin lähin Nupun kanssa muskariin ja sillä oli molemmin puolin ohtaa kuhmut. Toinen tais tulla ku tippu tuolilta ja toinen tuli, ku konttas niin lujaa, ettei kädet pysyny vauhissa ja törmäs ovenkarmiin. Nuppu oli kova kiipeilemään ennen ku oppi kävelemään, joten tuolilta tuli tiputtua monet kerrat. Onneks ei mitään pahempaa oo käyny... vielä ainakaan. Juippi on sit luku erikseen!

Tänään ollu melki normi päivä. On pesty pyykkiä, käyty uimassa, tehty ruokaa... Tytöillä oli molemmilla kaverit kylässä ja Nuppu lähtikin sit  vastavierailulle yökyläilemään.

Mutta huomenna leikataan ruohoo ja heitetään talviturkki!

http://www.youtube.com/watch?v=ib_Yx0PSXeI&feature=related