Pitäkää hulluna jos haluatte, mutta mä ainakin pidän! Huvinsa kullakin sano koira ku muniaan nuoli. Sama pätee tähänkin. Oon nimittäin juossu olohuoneessa ympyrää =P Jaa miks vai? No yhen rakkaan ystävän innoittamana kaivoin Wii Fitin esiin ja ajattelin hieman pelailla ku muksut lähti isälleen. Nyt on pyöritetty vannetta ja vähän steppailtu. Nii ja juostu ympyrää! Vaikka ohjain kantaa toisiin huoneisiin, niin ei kehtaa tosta pönärin ikkunan alta juosta tai naapurit voi pian luulla, että tää on menettäny lopunki järjen hivenen. Aattelin myös kokeilla tota zumbaa, kun sitä on niin kovasti kehuttu ja joskus se tullu hommattua.
Kyllä tässä vaan hiki tulee!
Ja kun laittaa hyvää musiikkia soimaan, niin täähän on ihan hauskaa jopa. Nyt täällä soi Herra Ylppö ja Ihmiset - Keskiyö. Levy on Mies ja Nainen.

Yksi aamu vielä herättävä kukonlaulun aikaan ja sitten alkaa ANSAITTU LOMA!
Lasten ehdoilla varmaan mennään aika pitkälle. Katotaan mitä keksitään! Kun ei oo suunnitelmia, niin voi tehä mitä vaan =D
Oma juhannus on vielä avoin. Saattasin saada kaverin lähtemään sinne Himokseen, minne niin kovasti himoitsen. Sain myös kutsun oman kylän juhannusfestareille... sinne sitten jos ei Himokseen päästä. Tai sitten keksin ihan jotain muuta!

http://www.youtube.com/watch?v=hp9fS8cm360