Niin mahdoton oli kissakaipuu, joten tilaisuuden tullen kannoin kotiin katteja kaksin kappalein. Huh! Johan on villiä menoa... lapsetkin jää jalkoihin ja nojatuolit kaatuilee. Hassuja ovat! Olavi yrittää nukkua, niin Albert menee ja puree korvasta - "Tuu leikkimään mun kaa!" Ja jos toinen ei jaksa, se tulee ja pyörii mun ympärillä taukoamatta. Nyt se tosin nukkuu tuossa yöpaidanhelmassa. Eilen se jahtas kärpästä ja mun reisi muistaa sen pitkään.

Viime viikonloppuna kävi katsastamassa Marsun ja hään avokin uuden kodin Tampesterissa. Kiva koti ja kiva avokki. Nähtiin siis ekaa kertaa. Ja pitihän sitä vähän keikkailemassa käydä, kun kerta tilaisuus oli. Yo-talolla esiinty Klamydia ja hyvän keikan vetikin.

Töissäkin on kohdannu uusia haasteita. Lähettivät meille opiskelijan ja kenenkäs harteille se sit heitettiinkään. Oon yrittäny parhaani mukaan opettaa talon tavoille. Jos ei muuta, niin tupakkaa ainakin osaa polttaa mahottoman hyvin. Käskettiin kouluttaa niin hyvin, että saahaan hänestä sit uus työntekijä valmistumisen jälkeen. Hyvältä vaikuttaa! Aivan ihana ihminen on. Luulenpa, että pysymme yhteydessä harjottelun loputtuakin. Se oli tänäänkin töissä, vaikka ei olis tarvinnu tulla. Ei varmaan lääkitys oo silläkään kohillaan, ku vapaehtosesti tulee töihin. Väitti, että on niin kivaa.

Sukkakutimet kaivoin kesän jälkeen taas esille. Viisi paria on jo saatu valmiiksi. Rupesin tekemään ystiksen muksulle sukkia ja kun en mittoja saanu heti, niin pienethän niistä sit tuli. Ilokseni sain kuulla toisen kaverin saavan kevät-vauvan, joten pikkusukille löytyy pitäjä. Nyt teen tulokkaalle tumppuja.

Tänä syksynä äitee on yrittäny opetella ottamaan omaa aikaa ja hakeutua harrastusten pariin. Tiistaina karautin autolla naapuri pitäjään zumbailemaan. Hiki tuli ja hauskaa oli. Jos ei muuten vatsalihakset ois ollu kipeet, niin nauramisesta ainakin.
Keskiviikkona menin neuleiltaan. Ohhoh! Mutta siis sielähän vaan kudottiin ja höpöteltiin. Ei meitä sielä montaa ollu, mutta kyllä sielä vaan pari tuntia vierähti mukavasti.

Onneksi Yo-talolla oli kaitsija-avokki mukana... hätisti epämääräset urvelot huspois! https://www.youtube.com/watch?v=1b_Q4HoWwCY