Siis mun pitäs olla lomalla ja mä oon ihan naatti. Huh huh tätä sirkusta taas! No mutta, eipähän käy aika pitkäksi.

Ystävä rakas tuli sunnuntaina heittelee ne puut sinne liiteriin. No sit ku se kävi sisällä se olis halunnu jatkaa touhuamista... mä en! Kehu tulevansa aamulla takasin. Puol 9 aikaan tuli jo aamulla viestiä, että joko saa tulla... ei ihan vielä!
No ennen 10 se täällä oli ja lähti vasta joskus puol 9 illalla. Mutta kyllä mulla on nyt sit tilaakin keittiön kaapeissa! Ihan pikkasen vaan löyty tavaraa ja suurin osa jotain Tupperwaree (on joskus tullu myytyä nääs). Myyntiin vaan kaikki ylimääränen!
No sitten se kehu tulevansa tiistainakin. Voi luoja! No ehkä sitä yhen päivän vielä jaksaa. Päivä alko hienosti... joskus aamuyöstä. Juippi itkee ja Nuppu huutaa, että se on niitten huoneen lattialla. Itku lakkaa ja jatketaan unia. Jossain vaiheessa aamua herään ku Juippi on vieressä ja valittaa jalkaansa. Sitten tulee pissahätä ja se könyää sängyn reunalle itkua vääntäen. Nousee seisomaan ja rojahtaa samantien mahalleen... yrittää sit ryömiä eteen päin. Kannoin sen alakertaa ja se huusi ku hinaja. Siinä se istu sohvalla puoli päivää. Kannoin välillä vessaan ja ruokaa nenän eteen. Mutta kun yritit liikuttaa jalkaa niin huuto alko taas. Pakkohan se oli lääkäriin viiä. Ja mitäs mitäs?! Juipin polvi oli pois paikaltaan. Siitä sit iltaa kohen se rupes kävelee varovarovasti. Hyppiminen ja pomppiminen on ollu kiellettyä pari päivää. Saatiin me silti pönärin kaapit siivottua päivän aikana, vaikka lääkäriä ja röngteniä pukkaski.
Keskiviikkona oli ihan vaan tarkotus kuvata ja hinnotella tavarat. Melki onnistuttiin! Kuistin siivous piti saattaa loppuun. Hieno tuli siitäkin. Toinenkin kaveri siinä pyörähti ukkonsa kanssa kahvilla... sai vähän hengähtää =)
Nuppu ja Eppu sai päähänsä lähtee kavereitten luokse yöksi. Samaan paikkaan olivat menossa. Ikinä ei oo kumpaakaan tarvinnu kesken leikkien kotio hakee. Nyt oli vissiin niin jännä yöpymispaikka (ulkorakennuksessa), että Nupulle tuli koti-ikävä. Äkkiä se tuosta "naapurista" karautti pyörällä kotiin. Ja toi mukanaan pari kuokkavierasta. KIHOMATOJA!!!1!
Täällä tuoksuu Tolu! Kyllä on kuulkaa meillä nyt siistiä! Kehtaa vieraitakin pyytää. Ku ne jotka mut tuntee tietää sen, etten mä nyt mikään maailman innokkain siivooja oo. Tietty se perus siisteys on, mutta helposti jää tavaroita vääriin paikkoihin lojumaan yms.

Vaikka paikat onkin nyt kunnossa ja siistiäkin on, niin kyllä mua vähän on harmittanu lasten puolesta se, että tuo ystävä rakas on tässä hääriny. Lapset on jääny niin paitsioon ja vaille huomioo viime päivinä. Ystävällä kun ei omia ole...
Onneks lomaa on vielä jäljellä!

Mut jos jotain pahaa - niin aina jotain hyvääkin!

Mun levy löyty! Maj Karman Kauniit Kuvat ja Iskelmä on jälleen kuunneltavana. Nuppu on varsinainen etsivä. Se on löytäny molemmat, mun levyn ja Epun NintendoDSn.
Ja kun tuossa päivällä sen verran kerkesin Wiin laudalle nousemaan, että painon sain katottua. Se on kaks numeroo nyt sitten. Ja sieltä ei enää nousta IKINÄ! Toki tänään ei oo paljo kerenny syömään, ku on pitäny vaan siivota, mutta silti.
Ai nii... käytiinhän me tänään uimassa. Tai siis lapset kävi. Ja tää äitee unohti valot autoon. Ensin soitin iskälle ja ku se oli reissun päällä niin soitin kummitytön iskälle. Sillä oli onneks vapaata ja aikaakin vielä.

Nyt tää lähtee viikkaamaan tuota pyykkiä, mitä on tänään tullu pestyä aaaiiiika mooonnta koneellista. Samalla kattelen vähän tölsyä ja sitten nukun aamulla piiiiitkäääään.

http://www.youtube.com/watch?v=HzOaCJ-igV0