Ensi kesä alotetaan railakkaasti toteuttamalla yhden lapsen pitkäaikainen toive. Nuppu on jo jokusen vuoden kärttänyt pääsyä Kissin keikalle. Olen luvannut, että kun herrat seuraavan kerran laskeutuvat Suomen kamaralle, me olemme myös paikalla. Tänä aamuna ihana ystikseni oli koneen ääressä klo 900 tilaamassa meille lippuja. Kiitos rakas <3 Neljä ihmistä tuli hyvin hyvin onnelliseksi. Mukaan lähtee Marsu ja Avokki. Matkasuunnitelma tehään sit lähempänä.

Sunnuntai oli hyvä päivä potee migreeniä. Onneks ei oo tapana hirveen useesti kokea sitäkään... kerran vuodessa tai parissa. Aamuyöstä jo ku aukas silmät, tiesi mitä tuleman pitään. Koko päivähän siinä meni... peiton alla maatessa. Välillä tosin oli pakko käydä auton ratissa, kun oli Nuppu ja kaveri kylillä leikkimässä ja oli sattunu pieni pipi. Saivat taas kyläläiset ihmetellä meikäläisen huppupäistä menoa.

Tänään piti taas käydä vähän kouluttautumassa. Hyvä yrittää oppia jotain uutta, kun pää on vielä vähän pöhnässä ja koko koulutuksen ajan paleli niin maan vietävästi. Tänään otettiin myös toppatakki käyttöön, mikä oli oiva lisä kylmässä koulutushuoneessa.

https://www.youtube.com/watch?v=gDOG1RBvmf4
Tuolla, tuolla oikeessa reunassa lavan edessä Tommyn kohdalla oltiin 28.5.2008 ja MarsuRakas sai Tommyn plektran muistoksi. Ens kesänä ollaan yläkatsomossa istumapaikoilla.