Sain kuin sainkin osan puista liiteriin. Vielä olis silti paljon jälellä. Aamupäivä meni ihan mallikkaasti - pyykkiä pesten ja puita kannellen. Sitten muksut uimaan ja sen jälkeen avattiin (nyt vasta) tämän kesän grillikausi. Huppista! Kello olikin jo kerenny vierähtää pitkälle ja piti viedä lainalapsi kotiin ja kiirehtiä jalkahoitoon. Ai että ku oli ihanaa! Se oli joku ihmeen puhistava juttu... en oikeen itekkään tiiä... ja nyt on jalat mukavan tuntuset. Sen pitäs kuulema vaikuttaa koko kroppaan?! Katotaan. Ens viikolla sit uudestaan... sama paikka, eri aika =)

Jalkahoidosta kun kotiuduin, lasten isä soitti ja kehu tulevansa hakemaan lapset jo tänään. Ohhoh! Ei muuta kun hakemaan Nuppu kaverilta kotiin. Epulle hain samalla kassillisen kirjoja toiselta kaverilta.

Nyt mä oon ihan issekseni täällä ja ootan tuleeko päänsärky jalkahoidon seurauksena. (se on kuulema mahdollista) Söin tuossa päivällisiä grillauksia... maissi on ihan sairaaan hyvää! Ja nyt vaan tuijottelen tämän illan telkkaria. Huomenna jatketaan puitten pinoomista ja mahdollisesti leikkaan ruohonkin. Jos ei mitään muuta ilmaannu...

Oon yksin!
http://www.youtube.com/watch?v=h7c3UtM4lSY