Meijän kissa otti hatka pari kuukautta sitten. Ei oo näkynynnä sen jälkeen! Tässä meijän tiellä on eräs naapuri, joka ei pahemmin kissoista pidä... eikä se pidä mustakaan. Käyny mielessä josko...
Eräs naapuri kertoi viime viikolla, että kun heidän oma kissa oli kadoksissa, olivat jättäneet ruokaa ulos ja riistakameran vahtiin. Sielä oli käynyt vieras kissa syömässä. Saman värinen kun meidän.
Tuossa reilu tunti takaperin sain toiselta naapurilta puhelun. Kertoi nähneensä kissan tässä lähistöllä... mahdollisesti meijän. Oli pysähtyny ja palannu takasin, mutta kovin oli kissa arka ja juossut karkuun. Ihan pakko pukee päälle ja mennä ite ajelee ja kattomaan. Eihän sielä enään mitään näkyny! Mutta toivo elää vielä. Jätin rapulle ruokaa ja tutun viltin. On kova ikävä sitä kattia!

Huomenna olis paluu sorvin ääreen. Johan tässä tuli jokunen päivä vapailtua. Tämän viikon kun jaksaa, niin sitten lomaillaan. Suunnitelmia ei hirveesti ole, mutta jotain täytyy keksiä. Ystävän kanssa ollaan suunniteltu yhteistä Särkänniemen reissua. Juhannuksena lapset menevät isälleen ja äitee saa tehä mitä lystää. Tahtoisin Himokseen, mutta kaveri puuttuu. Onhan tässä toki vielä hetki aikaa suunnitella. Tai sitten olen yksin kotona ja nautin hiljaisuudesta. Sekään ei ole huono vaihtoehto!

Maanantai
http://www.youtube.com/watch?v=1dUFl9IYjZQ