Tänään on sadellut paljon kohteliaisuuksia... valitettavasti ihan vääriltä henkilöiltä. Yks oli asiakkaan naapuri, vanhempi naimisissa oleva mies. Toinen oli asiakas ja kolmas oli kummitytön isä. Sain myös kuulla olevani kiltti tyttö. No parhaani ainakin yritän. (kävin siis tyypille kaupassa ja vein sen roskat) Siinä olikin tämän päivän positiivisuus pläjäys.

Tytöt on soitellu ihan koko päivän töihin ja narissu millon mistäkin. Illan olen kuullut narinaa ja valitusta siitä, kuinka olen tyhmä, kun en päästä Epun kaveria meille yöksi ja Nuppu, kun ei saa mennä kaverin mummulaan. Juuri nyt, kun ei jaksaisi mitään ylimäärästä!
Mä en edelleenkään harrasta niitä päiväunia... ne vaan ei sovi mulle. No mitä tein tänään? Menin töitten jälkeen sohvalle kahen peiton alle ja vedin unta kuuppaan ku pieni porsas. Aamupäivästä rupes päätä jurppii, sitten rupes palelee ja sitten menikin nenä tukkoon. Poskee on jomottanu kanssa. Ihanaa, loma pian alkamassa ja kaikkee.

http://www.youtube.com/watch?v=_8Wan02zmBs&feature=related

Hei! Juippi ei oo kolhinu tänään itteensä ja se on jo menossa nukkumaan. Taidan mennä perässä. Nyt on just sellanen olo, ettei jaksa enää yhtään mitään muutakaan.